ZU TA NI. JANNA WERNER.EN IKASTALDIA

Gaur zintzilikatzen dut Montpellierren egindako orrialdea Janna Werner.ekin. Emakume atsegina eta oso fina bere lanetan, eta maite dudan gehien, xinple bezain dotore. Bere lanak oso argiak eta txukunak dira. 
DANKE SHÖN JANNA!
Hoy cuelgo el L.O. que hice en Montpellier con Janna Werner. Una mujer muy agradable y muy buena en sus trabajos, y lo que más me gusta de su estilo es que es simple en la realización a la vez que elegante. Sus trabajos son siempre luminosos.
DANKE SHÖN JANNA!
Avui penjo el L.O. que vaig fer a Montpellier amb la Janna Werner. Una dona molt agradable i molt bona en els seus treballs, i el que més m'agrada del seu estil és que és simple en la realització alhora que elegant. Els seus treballs són sempre lluminosos.
DANKE SHÖN JANNA!








Comentarios

  1. Un mini álbum en un lo??? Zoragarria!! Me encanta!! Musus

    ResponderEliminar
  2. M' encanta, els materials molt, l' estructura una pasada amb tantes fotos totes amagades, és com guardar un secret, quina idea més maca!!!!!
    ptns!!

    ResponderEliminar
  3. Me encanta el LO Alizia! el diseño es chulísimo, pero lo que más me gusta es que tenga tantos "secretos" escondidos. Por cierto, estás guapísima en las fotos de primer plano, muy dulces, me gustan mucho...
    besos
    cris
    lalchimisteartisane.blogspot.com

    ResponderEliminar
  4. Molt original el fet d'incorporar les pàgines d'un mini al LO! T'ha quedat molt xulu!!
    Petons!

    ResponderEliminar
  5. Respuestas
    1. Mil esker Helena!
      Erraza holako proposarekin...bakarrik argazkiak hautatu eta ipini...
      pott!

      Eliminar

Publicar un comentario