OLENTZERO MAITEA...(MAS PAPEL.3)

Eta ostiralean etorri ziren urtero bezela Olentzero eta Mari Domingi Ikastolara. Iazko argazkiekin prestatu nuen Mas Papelendako album bat, eta gaur erakusten dizuet.

El viernes como cada año, Mari Domingi eta Olentzero vinieron de visita a la Ikastola. Con las fotos del año pasado preparé para Mas Papel un álbum que hoy os enseño.

El divendres com cada any, Mari Domingi eta Olentzero van venir de visita a la Ikastola. Amb les fotos de l'any passat vaig preparar para Mas Papel un àlbum que avui us ensenyo.








Comentarios

  1. Esas manchas impresionantes!!! Musus

    ResponderEliminar
  2. M'encantan els colors i les textures d' aquest àlbum!!! que macos els peques, resuperar totes aquestes tradicions ha estat una de les millors coses que bascos i catalans hem pogut fer, genial que per els nostres fills estiguin totalment normalitzades!!!
    Quina pena que el meu sigui tant gran trobo a faltar els saraos varis del cole, les fotos, el sortir com una boja de la feina per arribar a temps, preparar les disfreses, els complements... assajar... nostalgia... gaudeix del teu petit, t' aseguro que és un pim pam... i calcen un 42!!!!

    ResponderEliminar

Publicar un comentario