BERUTA

Gaurko sarrera artista batendako eskeinita dago: BERUTA
Aurreko astean, pena handiarekin, itixi zuen orain arte zuen denda-tailerra Iruñeko Curia kalean, eta antolatu zuen besta bat, ixteko etapa polit hori eta ospatzeko ongi etorria bere web gune berriari, eta garai berria bere lanarekin www.beruta.net  gomendatzen dizuet hemendik pasatzeko, izugarri polita delako.
Honatx argazki batzuk besta egunean ateratakoak, eta beste batzuk bere web orrian aurkituko dituzue egiten dituen panpin zoragarrienak.

La entrada de hoy está dedicada a una gran artista, BERUTA
La semana pasada, con gran pena, cerró la tienda-taller que tenía en la calle Curia de Iruña, y celebró una fiesta para cerrar esa etapa tan bonita y dar la bienvenida a otra, celebrando ese día la nueva cara de su web www.beruta.net  donde os recomiendo os paséis para disfrutar de las maravillas que crea Berta.
Aquí dejo unas fotos del día de la fiesta, así como algunas fotos de las impresionantes muñecas que crea

L'entrada d'avui està dedicada a una gran artista, BERUTA.
La setmana passada, amb gran pena, va tancar la botiga-taller que tenia en al carrer Cúria de Iruña, i va celebrar una festa per tancar aquesta etapa tan bonica i donar la benvinguda a una altra, celebrant aquest dia la nova cara de la seva web www.beruta.net  on us recomano us passeu per gaudir de les meravelles que crea la Berta.
Aquí deixo unes fotos del dia de la festa, així com algunes fotos de les impressionants nines que crea.





ONGI ETORRI BERUTA!













Comentarios

  1. Madre mía! Una artistaza con mayúsculas! Musus

    ResponderEliminar
  2. Una llàstima que tanqui, però si és per evolucionar cap a una cosa que la faci feliç, doncs llavors benvinguts cambis!!!
    ptns!!

    ResponderEliminar

Publicar un comentario